Σχετικά με εμάς


Στις 10 Οκτωβρίου 2022 δημιουργήθηκαν τα FRS-Volou(Φοιτητικά Radio Shows Βόλου), μια προσπάθεια φοιτητών από όλες τις πανεπιστημιακές σχολές του Βόλου για δημιουργία ενός φοιτητικού ραδιοφώνου στην πόλη μας. Ο σταθμός εκπέμπει διαδικτυακά ως web-radio μέσα από την ιστοσελίδα https://frs-volou.gr/. Η σελίδα μας διαθέτει 10+ ραδιοφωνικές εκπομπές και 20+ ραδιοφωνικούς παραγωγούς φοιτητές όπου σας κρατάνε συντροφιά κάθε εβδομάδα καθώς και μουσικές επιλογές που παίζουν 24/7.

Βασικός στόχος είναι η συνεχής αύξηση των φοιτητικών ραδιοφωνικών εκπομπών της σελίδας. Μέσα από το Instagram μας μπορούν όλοι οι φοιτητές του Βόλου να ενημερωθούν για τις περιόδους που έχουμε ανοιχτές αιτήσεις @frsvolou.gr. Παράλληλα, στόχος των FRS-Volou είναι η οργάνωση φοιτητικών πάρτυ καθώς και εκδηλώσεων με κοινωνικό χαρακτήρα όπως π.χ εθελοντικές αιμοδοσίες, στήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων κτλπ.

Η δράση μας όμως δεν σταματάει εκεί καθώς στις 20 Φεβρουαρίου 2023 τέθηκε σε λειτουργία και το φοιτητικό Blog του Βόλου στην σελίδα https://blog.frs-volou.gr/. Μέσα από το Blog αυτό οι φοιτητές που σπουδάζουν στην πόλη του Βόλου έχουν την δυνατότητα να ανεβάζουν εβδομαδιαία άρθρα σε ποικίλες κατηγορίες και με αυτόν τρόπο να εκφραστούν και να γίνουν έστω και ανεπίσημα “αρθρογράφοι”.